ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА СВЕТОВНА ПОРЪЧКА.

Хората не са разбрали, че тази пандемия (защото е план) е предназначена за 18 месеца до 2 години (това вече е казал Бил Гейтс), за да съсипе държави; сеят достатъчно паника и причиняват мизерия и разруха за всички. всички държави да приемат и поръчат ваксината и задължителния чип на Бил Гейтс. и световното правителство първоначално е представено в ООН, което обещава да се справи с настоящата пандемия и „идващите вируси“ и икономиката, тъй като това е единственото спасение за измъкване на всички страни от кризата и разрухата, която карантината ще остави в свят.

Тогава ще дойде нулирането на икономиката, за да започне нова икономическа система и новото световно правителство. защото те разбраха, че сегашната система е неустойчива и им остава няколко дни да живеят, от хронично и терминално заболяване и скоро те ще „спукат балона“.

Именно за това е ваксината за евгеника да елиминира възможно най-много хора, тъй като след нулирането няма да има работа за толкова много хора или начин да ги подкрепя.

Онези, които оцелеят срещу ваксината за евгеника (около 2 милиарда или по-малко), ще бъдат под 100% контрол. За чип с ДНК нанотехнология. Че може да контролира мозъчната дейност, нервната система и ендокринната система сред другите … това не е теория, тя съществува и патентована технология, дори е предназначена да изкопава криптовалутата с организмите на хора, имплантирали чипа.

Те ще наложат онази единична монета от биткойн тип, която Бил Гейтс вече патентова, заедно с чипа, който е единен патент. Разбира се, това ще бъде централизиран биткойн, контролиран само от централна банка. тази монета ще работи само с чипа. всичко ще се контролира от супер квантовия компютър, наречен велик звяр, който е в Брюксел. Всичко благодарение на 5G скоростта и сателитната мрежа Elonk Muks.
Всичко, което хората правят или казват, ще бъде наблюдавано от системата

Папата ще сложи край на католическата църква и ще обяви единствената обединена религия за целия свят, El Crislam. други няма да бъдат разрешени. Ръководството на тази нова религия ще бъде предадено на потомък водач, на черното благородство, на копнежа за антихриста на сатанистите, физическото тяло на Сатана на земята. вероятно същият е президент на света.

Те ще преминат задължително и в световен мащаб „образованието“ на джендър идеологията във всички училища и колежи по света. държавата ще плаща на асоциациите на гейовете и педофилите, за да диктуват джендър идеологията във всички училища, колежи, детски ясли и средства за масова информация.

Всички деца ще бъдат програмирани да станат гей и хиперсексуализирани от детските градини. И всеки родител, който се противопостави, ще отиде в затвора, ще плаща големи глоби и ще отнеме децата си, за да ги предаде за осиновяване на други гей двойки или двойки … защото държавата ще има родителска власт над децата от 3 години или може би по-рано. Това вече се случва в страни като Канада и Норвегия и някои щати в САЩ.

Те ще одобрят насилието над деца и консенсуалния кръвосмешение, без възрастова граница и никой не може да попречи на възрастен да прави секс с деца, стига да са консенсусни или да не правят принудителен секс … подобен закон вече съществува във Франция. Елитът е уморен да бъде забранен от пристрастяването си към насилието над деца и кръвосмешението.

Всичко ще бъде приватизирано до водата и слънцето, защото дори не можете да използвате слънчева енергия без да плащате данък. всичко ще бъде от корпорациите, полицията, затворите, всичко ще бъде частно. Дори правителството ще бъде частно, защото ще бъде тоталитарна корпоратокрация. А наблюдението ще е общо 24 -7 няма да има поверителност. Правителството ще знае колко стъпки вървите всеки ден и колко сърцебиене произвежда сърцето ви …
Който няма този чип, ще бъде обявен за опасен за сигурността и няма да може да купува или продава нищо и след време ще се счита за терорист … единственият начин да оцелеете без този чип е чрез оцеляване в горите, т.е.
джунгли и планини … далеч от градовете.
„Добре дошли в новия световен ред“
Помнете пророчеството на апокалипсиса:

„По-късно видях друг звяр да излезе от земята; той имаше два рога като тези на агне, но говореше като дракон. 12И той упражнява цялата сила на първия звяр в негово присъствие; и прави земята и обитатели на нея се покланят на първия звяр, чиято смърт възпалена е била изцелена. 13 И тя върши велики знамения по такъв начин, че дори прави огън да слиза от небето на земята пред хората. 14 И тя заблуждава жителите на земята чрез знаците, дадено му е да прави в присъствието на звяра, като заповядва на земните жители да направят образа на звяра, който е ранил ножа, и той е живял. 15И дадено му е да даде дух на образа на звяра, на нека изображението на звяра да говори и това ще накара всеки, който не се покланя на образа на звяра, да бъде убит.

16И направи всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и слуги, постави марка на дясната си ръка или на челата си; името на звяра или числото на неговото име. 18Тук е мъдростта. Нека разумният преброи броя на звяра; защото това е числото на човека; и нейният брой – шестстотин шестдесет и шест.

Звярът е дълбоката държава, сатанинският елит, който доминира над света с всички негови организации, а образът на звяра е изкуствен интелект, супер квантовият компютър, който те създадоха и е програмиран да контролира всичко чрез чипове и високоскоростния интернет. скорост.

Да се ​​надяваме и те няма да успеят да изпълнят нищо от това, но това е дневният ред и тъмната панорама, която ни очаква и още по-лошо, ако успеят да я изпълнят благодарение на невежеството на масите.

Васко Русев, фейсбук

#Отвори си очите

Може да харесате още...