ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ – ВАКСИНА

Ще ви обясня всичко това скоро.
Чипът се състои от само 4 процесора и 4 транзистора. Сигналът през 5 G мрежата отива наляво на ИНПУТ. Така те контролират
Силата се осъществява чрез телесна топлина и всички части са свързани с това напрежение. Сигналът се обработва в първия процесор с честотен филтър и транзистор, което го укрепва.
Увеличеният сигнал продължава да върви към друг процесор, контролиращ MT-2 GAIN или какво влияние ще има върху психиката ви. Този контрол е променлив и може да го укрепи или намали до желание. В оригиналния запис пише, че част има цитат: ′′ Нечестиво количество печалба „, което е много лошо.
Силиконовите диоди контролират електрическата енергия, която позволяват да активират вируса при ваксините, след което всичко преминава през поредната фаза на подсилване на сигнала и филтриране на външни влияния – като по този начин предпазват лекарите да откриват чипа ви със скенери, буквално го крият…. TL 072 е много много скъп процесор и е особено използван за военни цели, можете да го получите само чрез ипотека или така.
Заповедите на БАСС и ТРЕБЛИ, коригират инструкциите, които можете да чуете в главата си, всеки мъж е различен и в зависимост от това дали сте жена или мъж, може да поиска регулиране на честотата. Това също е 5 G Fre Q контрол, който движи централния контрол за по-силно ′′ въздействие ако имунната система е изключително мощна.
Контролът на ОБЕМ се използва за цялостната сила на чипа, който понякога е чувствителен на вашата честота. на лични вибрации, зависи дали сте в етап на щастие или щедрост или тъга.
OUT въвежда детоксикационни токсини в тялото ви като странични продукти на чип функционирането.
Ще забележите, че в класацията има и FOOTSWITCH контрол, служи за скриване в различни части на тялото по време на ежедневното движение, разпознавайки акупресурните точки на стъпалото.
Те са мислели за всичко, но не са разчитали на добри хора по света!
ДОСТАТЪЧНО ЗА УМНИ

facebook.com

Може да харесате още...