Игра А група

Polls

Ще успее ли Монтана да отстрани Левски в купата на България и след реванша в София ?

  • Левски ще отпадне, освен ако съдията не се намери (44%, 4 Votes)
  • Ние сме Левски и не отпадаме от аматьори в България (33%, 3 Votes)
  • Не само че ще ги отстрани, но дори ще ги бие и там (11%, 1 Votes)
  • Левски е прекалено класен отбор и с титулярите ще вкарат поне 4 безответни гола на Герена (12%, 1 Votes)

Total Voters: 9

Vote

Loading ... Loading ...

„Синя България“ призова Батков за незабавни действия

sinia_bulgariaОт тръст „Синя България“ се включиха към призивите на привърженици на Левски от цялата страна към боса на клуба Тодор Батков за незабавни действия. Позицията на тръста бе публикувана в официалния сайт на организацията.

 

Gong.bg публикува позицията на тръста без редакция:

Във връзка със серията слаби резултати на първия отбор на ПФК Левски София и възникналото справедливо негодувание на привържениците на клуба, свързано с управлението на мажоритарния собственик Тодор Батков, УС на тръст „Синя България” заявява:

1. Проблемите в Левски през последните 5 години се дължат на изключително лошото управление, грешни решения в спортно-технически аспект, различни центрове на влияние, неясна структура на собственост и управление.

2. Спасението на Левски е в ръцете на неговите фенове, а не на нов собственик „бащица” или спасител. Тръст „Синя България” е създаден с целта да върне Левски в ръцете на народа, такива, каквито са били идеалите на неговите учредители преди 100 години и няма да се откаже от тези си намерения за сметка на който и да е нов собственик.

Прочетете цялата статия»

ЦСКА увеличи дълга

Александър ТомовЦСКА е увеличил дъл­га си на 22 милиона лева спрямо предходния пе­риод на мониторинг от УЕФА, съобщи източ­ник, запознат с докумен­тите, изпратени към евроцентралата, пише „24 часа”.

Това съ­здава леко наудобство, след като в предходния са били с 3 милиона по-мал­ко.

На подобно увеличе­ние не се гледа с добро око и може да се счете за нарушение на финансо­вия феърплей.

От друга страна обаче, „червените“ са записали доста червени точки с ликвидирането на доста стари дългове, които се влачели с години, което е отчетено от евроцентралата.

http://www.novsport.com

Отнемат точки на ЦСКА

pakurarБФС може да отнеме точки на ЦСКА заради дълг от 244 000 евро към бившия футболист на „червените“ Александру Пакурар, съобщава „Меридиан мач“.

Въпросната сума трябва да постъпи в сметката на румънеца до седмица.

Футболистът, който има 183 изиграни минути в „А“ група с червения екип, е отказал офертата на Александър Томов за разсрочване, въпреки че по спешност от „Армията“ са му дали 20 000 евро.

Ако от ЦСКА не платят в срок, от ФИФА ще изискат БФС да отнеме точки от актива на клуба.

Прочетете цялата статия»

ДК към БФС обяви наказанията на Левски и ЦСКА след вечното дерби.

БФСОтборът на Левски ще играе следващото си домакинство, което е срещу Берое, без публика. Такова решение взе Дисциплинарната комисия след приключването на своето заседание.

„Причината за наказанието на Левски не е ударът със снежна топка по Стойчо Младенов, а нараняването на двама униформени полицаи, което е станало факт при нахлуването на запалянковците в края на мача.

В комисията не е постъпило медицинско от страна на Стойчо Младенов, който няма нараняване. Двама полицаи са пострадали, единият в бедрото, а другият е ударен в главата.

Прочетете цялата статия»

Сексът с повече от 20 жени предпазва мъжете от рак на простатата

638-397-ansambylСексът с повече жени може да предпази мъжете от рак на простатата, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от канадско изследване, публикувано в сп. „Cancer Epidemiology“.

За целите му 3208 представители на силния пол са отговаряли на въпроси за начина им на живот и сексуалните им завоевания. Изследователите от университета на Монреал са установили, че за мачовците с повече партньорки рискът от развитието на злокачественото заболяване намалява, като за тези с над 20 „бройки“ той е с 28 процента по-малък. В сравнение с мъжете с една партньорка опасността за „женкарите“ от агресивна форма на заболяването също е по-малка – с 19 процента.

Авторите на проучването обаче отбелязват, че същото не важи за хомосексуалните полови актове. В действителност за мъжете с над 20 сексуални партньори опасността от рак на простата се увеличава двойно.

Двойно по-висок в сравнение със сексуално по-опитните мъже е и рискът от диагностициране с рак на простатата за девствените представители на силния пол.

Прочетете цялата статия»

Ново!